з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
0
  0,00  грн.
Закрити

+380 (97) 688 66 31


Працюємо пн.-сб. 9:00 - 17:00

Юбки для елки оптом: красивый и практичный сезонный товар для продаж

14.12.2021

5028

Спідниці для ялинок оптом: гарний та практичний сезонний товар для торгівлі

Традиція прикрашати ялинку на новорічні свята для багатьох є затишним сімейним ритуалом. Проте зазвичай варто лише поглянути трохи нижче цієї сяючої пишноти, і вся естетика псується похмурою хрестовиною, в якій ви закріпили стовбур. Або, ще гірше — неестетичним відром з піском, що псує всю красу святкового вбрання. Адже саме тут, у самому низу, розташовуються коробки із заповітними новорічними подарунками, так що добре оформити основу святкової ялинки – це справді важливо!

Спідниця для ялинки – деталь, спеціально створена для оформлення простору під ялинкою і без якої образ новорічного деревця буде незакінченим. Вона вдало приховає не завжди естетичну підставку і створить відчуття, що ялинка стоїть у пухнастому блискучому кучугурі! Такий новорічний килимок біля підніжжя лісової красуні виглядатиме чудово: підтримуватиме атмосферу зимового чарівництва, налаштовуватиме вас на святковий, позитивний лад.

Цей товар з'явився в нашому асортименті вперше, але вже сподобався клієнтам-підприємцям, які торгують новорічним декором для дому, прикрасами для ялинки (дощик, ялинкові іграшки, гірлянди). Для тих, хто займається продажем самих ялинок, штучних або справжніх, гарна спідниця з витонченими візерунками стане відмінним додатковим товаром для  підвищення середнього чека.

Які особливості мають наші спідниці для ялинки?

  • наші оптові ціни дозволяють продавати спідниці зі 100%-ою націнкою
  • виготовлені з м'якого штучного хутра. Спідниці шиють із різних матеріалів, але саме біле штучне хутро створює відчуття, що ялинка стоїть у пухнастому снігу.
  • широка варіація діаметра спідниці (від 50 до 145 см) дозволяє підібрати спідницю під ялинку будь-якого розміру – від мініатюрної до розкішного великого деревця, навколо яких водять хороводи у дитячих садках та школах.
  • є варіанти з гарною вишивкою у вигляді зірок і без

Крім того, що спідниця для ялинки допомагає приховати некрасиву підставку або відро з піском, вона:

  • допомагає сховати дроти від гірлянди, які також можуть псувати естетичність картинки
  • стане чудовим фоном для подарунків
  • якщо у вас жива ялинка, спідниця збере на себе всі голки, і ви не будите натикатися на них по всьому будинку

Багато ваших потенційних клієнтів вже шукають ялинку, прикраси для неї та атмосферний новорічний декор для дому. Поспішайте придбати гарницй сезонний товар і заробити на його продажу в цей піковий період!

Читайте также
Все статьи
Viber