з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
0
  0,00  грн.
Закрити

+380 (97) 688 66 31


Працюємо пн.-сб. 9:00 - 17:00

Трендовая антистресс-игрушка POP IT оптом: почему ею нужно торговать прямо сейчас

21.05.2021

3617

Трендова антистрес-ігрушка POP IT оптом: чому нею потрібно торгувати прямо зараз

Приблизно з середини весни в соцмережах можна зустріти незвичайні для багатьох слова: користувачі хваляться покупкою пірсингу для волосся (поп-іт) і знімають контент з дивними яскравими пухирчатою виробами.

Що таке Pop It та звідки вони з'явилися

Pop It (або поп іт) - одна з головних іграшок 2021 роки, яка за популярністю можна порівнювати зі спінерами, які вистрілили декілька років тому. Її назва перекладається як «лопни це», що відмінно відображає сутність товару. Складно сказати, хто і коли вперше розробив іграшку. На YouTube можна знайти огляди ще від 2019 року, але, ймовірно, тоді вона не мала такої популярності.

По-справжньому тренд зародився і розвивався в TikTok, де відео з антистрес-товарами набирають мільйони переглядів. У роликів з хештегом #popit вже 2,5 мільярда переглядів, у #popits і #popitasmr - 176 і 45 мільйонів відповідно. У роликах користувачі діляться враженнями від іграшки, «грають» на пупиришках, як на піаніно і роблять з ними різні маніпуляції: ріжуть, заморожують і т.д.

Поп-іти давно продавалися в магазинах, але бум продажів почався весною 2021-го та вийшов на пік на початку травня. Продавці порівнюють рівень інтересу до pop it зі спинерами і желеподібними слаймами. Отже, товар відмінно підійде до асортименту точок з іграшками і різноманітними товарами для дітей, а також підходить для продажів в місцях скупчень батьків з дітьми: в парках, на дитячих майданчиках, біля дитсадків тощо.

Конструкція та особливості використання POP IT

Іграшка виготовлена ​​з високоміцного гіпоалергенного силікону. Процес гри можна порівняти з лопанням повітряно-пухирчастої пакувальної плівки. Але якщо у випадку останньої кожна «пупирка» одноразова, то поп-іти можна тиснути з характерними приємними звуками «нескінченно»: десятки силіконових бульбашок просто видавлюються в іншу сторону. Тому її друга назва - нескінченна пупирка.

Ключова особливість pop it полягає в антистресовому ефекті, що досягається за рахунок тактильних відчуттів. Просто натискаючи пальцями на пупирки, користувач зможе розслабитися і отримати задоволення від процесу. Це відволікає від буденних справ, дозволяє скоротати час і просто забутися. Діткам іграшка допомагає в розвитку дрібної моторики і концентрації. Але в основному поп-іти купують заради антистрес-ефекту, причому не тільки дітям.

Існує безліч варіацій pop it різної форми і з різною кількістю пупирок, що дозволяє підібрати іграшку на будь-який смак і навіть колекціонувати їх: у вигляді динозаврика, ведмедика, сонечка, а також геометричні фігури на кшталт кола або квадрату.

Серед особливостей іграшки Pop It можна виокремити:

  • різноманітну колірну гаму. Найбільш ходовими вважаються «райдужні» моделі
  • відмінні показники міцності. Іграшку дитина не може порвати і розгризти
  • приваблива і доступна ціна
  • можливість грати в захоплюючі розвиваючі ігри з дитиною
  • антистресовий ефект

В La Prida ви можете придбати популярну іграшку POP IT оптом та заробити на хвилі тренда! Встигніть придбати, адже найпопулярніші позиції швидко розбирають!

Читайте также
Все статьи
Viber