з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
0
  0,00  грн.
Закрити

+380 (97) 688 66 31


Працюємо пн.-сб. 9:00 - 17:00

Термосумки: особенности, сферы использования, целевая аудитория

29.09.2020

2977

Термосумки: особливості, сфери використання, цільова аудиторія

З настанням осені зростає попит на товари. які допомагають зберігати не тільки тепло будинку, але і тепло улюбленої їжі. З цим завданням чудово впорається термосумка купити яку можна в будь-якому магазині товарів для дому та побуту. Не дивлячись на велику популярність цього аксесуару в наш час, не всі споживачі знають, наскільки корисний цей товар. А оптовики не до кінця розуміють, якій аудиторії клієнтів їх можна пропонувати. На ці питання ми спробуємо відповісти в цій статті!

Що таке термосумка та які їх разновиди бувають?

Термосумка - сумка для перевезення або перенесення продуктів з метою зберігання нею теплої чи холодної температури їжі. Часто її ще називають «сумка-холодильник», проте це не зовсім коректне визначення, адже термосумка не охолоджує, а саме підтримує початкову температуру. Крім класичної термосумки, існують також термобокси, ланч-бокси з підігрівом, ізотермічні рюкзаки.

Для чого можна використовувати термосумку?

Перерахуємо варіанти використання ТІЛЬКИ щодо продуктів:

  • у якості транспортувального контейнера обідів під час роботи/навчання
  • утривалих поїздках, подорожах, відрядженнях
  • на пікніках, риболовлі, прогулянці, пляжі
  • у періоди тимчасової відсутності електроенергії в якості резервної камери для зберігання продуктів.

Окрім підтримки тепла домашньої їжі або навпаки, прохолоди напоїв влітку, термосумку можна використовувати:

  • в медицині для транспортування ліків, біологічних зразків і вакцин, які моментально втрачають свою ефективність, якщо їх нагріти або, навпаки, сильно заморозити
  • матусям для зберігання готових молочних сумішей, грудного молока, дитячих пляшечок з питною водою під час прогулянки або поїздки
  • для доставки свіжих квітів
  • для охолодження перегрітого ноутбука

Як бачите, спектр використання термосумок дозволяє пропонувати їх величезній кількості людей, адже вони легко вирішать їх завдання і потреби!

Як працює термосумка

Найчастіше для виготовлення ізотермічних сумок використовуються міцні синтетичні тканини, що мають водовідштовхувальні властивості і не пропускають ультрафіолетові промені (наприклад, болонья)

Матеріалом для зовнішньої частини термосумки може бути нейлон або поліестер щільністю не менше 300 den. Ці види тканин міцні, безпечні, легко чистяться від будь-яких забруднень і швидко сохнуть.

Внутрішній термоізоляційний матеріал пристосований під підтримання температурного режиму. Термосумка має подвійні стінки, простір між якими заповнюється спеціальною термопрокладкою. Така тканина вимагає дотримання рекомендацій з догляду, як правило подібні матеріали не можна мити агресивними засобами, використовувати розчинники, абразивні речовини. Але при цьому легко миються і швидко сохнуть.

La Prida пропонує оптовикам більше 50 моделей термосумок для роздрібних продажів з націнкою від 100% і вище! Не пропустіть можливість заробити на актуальному сезонному товарі!

Читайте также
Все статьи
Viber