з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
0
  0,00  грн.
Закрити

+380 (97) 688 66 31


Працюємо пн.-сб. 9:00 - 17:00

Стеклянные вазы оптом: способы использования в декоре интерьера

24.07.2020

7215

Скляні вази оптом: способи використання в декорі інтер'єру

Сучасні тенденції оформлення інтер'єру дозволяють додати оригінальних акцентів, не витрачаючи багато коштів. Ця стаття присвячена одній з таких вельми бюджетних, але дуже оригінальних ідей - прозорим скляним вазам.

Прозоре скло - один з лідерів серед бюджетних та ультра-модних матеріалів. Ще недавно на піку популярності було різнобарвне вітражне скло в стилі «Тіффані», а сьогодні в моді мінімалізм, прозорість і лаконічність. Прозорі скляні вази ідеально відповідають цьому тренду. Вони органічно вписуються практично в будь-який стиль інтер'єру, тому так полюбилися декораторам і поціновувачам прекрасного.

Їх основні переваги:

  • пропускають світло і тому не нагромаджують простір візуально
  • красиво виглядають як поодинці, так і в якості композиції з декількох ваз
  • прекрасно виглядають з будь-яким наповненням: з квітами, декоративним матеріалом, овочами і фруктами і т.д.
  • відрізняються різноманітністю форм і розмірів
  • коштують недорого і продаються практично в будь-якому магазині декору для інтер'єру

Словом, прозорі скляні вази - відмінне поле для експериментів. Найбільш актуальні вази простої форми, адже їх можна вписати в будь-який простір, вони візуально нагромаджують простір, квіти в них виглядають особливо виграшно, а ще їх можна використовувати не тільки для букетів, а й як багатофункціональні утилітарні об'єкти. Найбільш актуальні різновиди:

  • абсолютно рівні циліндри - високі і низькі
  • широкі прямокутники і вузькі - для однієї квітки
  • конуси з вузькою шийкою і кулі, скошені сфери
  • на ніжках: нагадують келихи або акваріуми

Отже, ми обговорили переваги скляних прозорих ваз і їх найактуальніші різновиди. Тепер детально розберемо, як саме їх можна використовувати в декорі інтер'єру, щоб внести в нього свіжі оригінальні нотки і естетику.

ДЛЯ КВІТКОВИХ КОМПОЗИЦІЙ

Світлопроникна ємність - бездоганний матеріал для флораріуму, за яким так просто доглядати. Помістіть в нього милі крихітні сукуленти, красиві камінці та інші декоративні штучки, і недорогий, але оригінальний міні-садок готовий. Різноманіття кольорів передбачає і різні типи ваз. Наприклад, квітам з довгими стеблами, таким як троянди, тюльпани, ромашки найкраще підійдуть високі вази. А ось для пишних букетів ідеальний варіант - невисокі вази з широкою горловиною.

 

ДЛЯ ОРИГІНАЛЬНИХ СВІЧНИКІВ

Одне з впопулярних застосувань ваз - створити в них красиву романтичну композицію зі свічками. Красиво обіграти можна будь-які свічки: маленькі плаваючі, високі конусні і т.д. Саму вазу можна наповнити водою, додати різний дрібний декор (камінці, кристали, ракушки). Прозорі стінки забезпечать доступ світла від полум'я, а отвори забезпечать вихід диму.

ДЛЯ ДЕКОРАТИВНИХ КОМПОЗИЦІЙ

Вази будь-якої форми можна перетворити на справжній арт-об'єкт. Це можуть бути:

  • "Сезонні" композиції. Наприклад, взимку дуже атмосферно буде виглядати ваза, наповнена шишками, ялиновими гілками, ялинковими кулями; восени - жолудями і яскравим листям, ну а влітку - морськими камінчиками і черепашками
  • композиція для кухні. Ваза, наповнена фруктами, ягодами, овочами, стане яскравим акцентом на святковому столі або відмінним декором кухонного приміщення, вітальні
  • композиція для ванної кімнати. Можна використовувати в вазах кольорову морську сіль або ароматне мило ручної роботи різних кольорів і форм
  • ваза зі "спогадами". Оригінальний спосіб використовувати привезені з подорожей "сувеніри", які зазвичай нікуди дівати. Наприклад, можна шарами насипати в вазу гальку або пісок з пляжів різних країн

Як наповнювач також підійдуть кольорові скельця, напівкоштовні камінці, намистини, кора, мотки мотузки або кольорових ниток і інші досить привабливі деталі, головне, щоб вони гармоніювали з іншими.


ПОСУД ДЛЯ ФРУКТІВ, СОЛОДОЩІВ


У скляні вази можна красиво скласти частування для гостей як для святкового столу, так і в якості прикраси в вітальні. Для таких цілей є спеціальні різновиди скляних ваз: цукерниці, фруктовниці

Як бачите, спектр застосування скляних ваз у декорі інтер'єру надзвичайно широкий. Головне - дати волю фантазії і натхненню творити красу!

Читайте также
Все статьи
Viber