з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
0
  0,00  грн.
Закрити

+380 (97) 688 66 31


Працюємо пн.-сб. 9:00 - 17:00

Копилка-подарок: всегда актуальный сувенир на любой праздник

14.11.2018

8473

Скарбничка-подарунок: завжди актуальний сувенір на будь-яке свято
З давніх-давен вважалося, що скарбничка - це символ фінансового благополуччя і багатства. Напевно, у кожного з нас в дитинстві була скарбничка, куди ми дбайливо складали власні заощадження. Іноді «особистий сейф» майструвався своїми руками зі звичайної банки або пляшки, а справжня, куплена скарбничка ставала предметом особливої гордості. Ви дізнаєтеся, чи можна дарувати скарбничку, які прикмети варто дотримуватися і що символізує тварина, в формі якого вона зроблена.

Чому скарбничку роблять у вигляді свині?
Сучасний ринок пропонує величезний асортимент скарбничок всіляких форм і видів. Однак однією з найбільш популярних у всьому світі є скарбничка, виконана у вигляді фігурки свині. В даний момент це логічно, адже прийдешній 2019 ий якраз і буде роком свині за східним гороскопом (подивіться, які скарбнички ми підготували для передноворічної торгівлі). Але навіть в інший час саме скарбничка у вигляді свині найчастіше зустрічається на полицях сувенірних магазинів. Так у чому ж справа?

В англійській мові скарбничка (будь-яка) так і називається «piggy bank». «Pygg» - руда глина, з якої робили горщики. Люди до винаходу скарбничок кидали в них свої монетки. Потім слово «pygg» вийшло з промови, але через співзвуччя з «pig», люди стали називати скарбнички «piggy bank». Згідно з другою версією, скарбничка-свинятко з'явилася в Китаї. Свиня у них, як і у багатьох народів світу, вважалася символом благополуччя. Тому китайці почали робити судини для грошей у формі тварини. Потім вони розійшлися по всьому світу.

Скарбничка - подарунок на будь-яке свято. Кому можна подарувати скарбничку?

Якщо ви продаєте різні подарунки та сувеніри, скарбничка неодмінно повинна бути в вашому асортименті. Адже більш універсальний подарунок ще варто пошукати, і зараз ми наведемо цього масу доказів.

1. Традиційна скарбничка може стати прекрасним подарунком молодятам на честь весілля з побажаннями мати в будинку достаток. Порожню скарбничку дарувати не можна, ємність повинна бути заповнена будь грошиками. Якщо супроводити це оригінальними віршами або сценкою, то скарбничка-подарунок буде незабутня. Можна влаштувати конкурс збору подарунків для молодих, обійшовши гостей зі скарбничкою.
2. скарбничку можна подарувати дитині або підлітку для зберігання заощаджень. Нехай він сам вибере мета, для якої збирає гроші. На прикладі скарбнички можна пояснювати, як будувати сімейний бюджет і планувати витрати, як розраховувати доходи і стежити за власним фінансовим рівнем - вийде дуже наочно. В результаті монетка за монеткою ваша дитина може накопичити на бажаний предмет мрії.
3. Скарбничку доречно подарувати на новосілля. Це теж, як правило супроводжується будь-якої подарункової сумою. Адже новосілля і переїзд завжди тягнуть за собою значні витрати, тому побажання достатку в новому будинку теж доречно.
4. Скарбничку-подарунок можна подарувати на день народження, якщо ви збираєтеся супроводити це будь-якої подарункової сумою. Підносити гроші в конверті - банально і нудно, а ось в скарбничці - оригінально і цікаво. Якщо ще й варіант скарбнички підібрати відповідний захопленням іменинника, то він, безперечно, буде задоволений.
5. Скарбничку-подарунок буде цілком доречно подарувати начальнику (краще вашому безпосередньому, з яким ви тісніше спілкуєтеся по службі, великим керівникам дарують подарунки іншого рівня) з побажаннями вашого загального процвітання.

Як бачите, скарбничку в якості подарунка можна обіграти для будь-якого приводу і події, а це значить, що цей товар точно не буде припадати пилом на полицях Вашого магазину чи на вітрині сайту. Якщо ви вирішили прикупити скарбнички, статуетки та інші сувеніри для торгівлі, знайти їх можна тут .

Сподіваємося, наша стаття була корисна для Вас!
Читайте также
Все статьи
Viber