з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
0
  0,00  грн.
Закрити

+380 (97) 688 66 31


Працюємо пн.-сб. 9:00 - 17:00

Черная Пятница в La Prida! До конца ноября – самая громкая распродажа года!

19.11.2018

4732

Черная Пятница в La Prida! До кінця листопада - найгучніша розпродаж року!
«Чорна п'ятниця» в Україні - це відносно нове віяння, але з кожним роком інтерес покупців до нього тільки зростає. І це не дивно, адже величезні знижки на популярні товари, тотальні розпродажі і привабливі акції - незмінні складові цього свята всіх любителів шопінгу і бажаючих заощадити.

У цьому році на честь Чорної п'ятниці La Prida також вирішила порадувати своїх улюблених клієнтів надзвичайними знижками до 70-80% і дати можливість придбати понад 700 товарів не просто за оптовими цінами, а практично ДАРОМ!

Акція триватиме до кінця листопада і вже стартувала!

Щоб знайти позиції, які беруть участь в акції, в меню, що цікавить вас категорії клікніть на напис «Розпродаж. Black Friday ». Після цього ви побачите усі товари категорії, які беруть участь у розпродажі, із зазначенням відсотка знижки.

Пам'ятайте: покупців багато, а кількість акційних товарів обмежена. Так що не тягніть, встигніть придбати бажане!

Як з'явилася Black Friday (кілька версій)

За першою версією, дата Чорної п'ятниці спочатку була пов'язана зі стартом періоду різдвяних і новорічних покупок в США після Дня Подяки. У четвертий четвер листопада американці збиралися на сімейну вечерю з головним частуванням - індичкою, а на наступний день відправлялися штурмувати магазини в пошуках подарунків собі та близьким. Згодом традиція розпродажів в кінці листопада стала популярною у всьому світі. Ще одна версія, «чорної» листопадова п'ятнична розпродаж стала завдяки вираженню «in the black», яке в бухгалтерській звітності має на увазі позитивний баланс (прибуток).

Через величезні знижок Черная Пятница сумно відома тиснявою в магазинах, коли в надії придбати бажаний товар, покупці влаштовують бійки, а багато хто навіть займають чергу в магазин вночі напередодні старту розпродажу ... Замовити же акційні товари в La Prida можна легко і комфортно в домашніх умовах , а оформити замовлення в лічені хвилини, що ми і запрошуємо вас зробити :)
Читайте также
Все статьи
Viber