з кожного замовлення 10% на підтримку ЗСУ
0
  0,00  грн.
Закрити

+38 (068) 855-00-53


Працюємо пн.-сб. 9:00 - 17:00

Отзывы (774)
  • Наталья

    11.01.2022

    все супер

  • Ирина

    10.01.2022

    Заказывала первый раз! Осталась очень довольна! Заказ собрали и отправили очень быстро! А подарочек просто супер...приятно иметь с вами дело!

  • Татьяна

    26.12.2021

    Благодарю за отличное сотрудничество

  • Виктория

    26.12.2021

    Вже не один рік працюю з вами .Дякую.

  • Діана

    26.12.2021

    Заказываю не первый раз! Довольна работой менеджеров, отличный товар, спасибо!)

  • Валерий

    24.12.2021

    очень сложно оформить заказ

  • Интернет магазин Аладдін

    23.12.2021

    Дякуємо компанії Лаприда за 6 річну плідну співпрацю! Чудовий магазин, який активно росте щорічно і задає тред в нашій сфері! Особливе дякую менеджеру Катерині - ти найкраща! З наступаючим????

  • Інна

    23.12.2021

    Здраствуйте, хочу залишити свій відгук ???? Дуже задоволена якістю продукції і сервісом. Все швидко відправили. Буду ще неодмінно звертатися. Дякую ????

  • Татьяна

    22.12.2021

    Співпраця з компанією LaPrida приносить одне задоволення. А це все виключно тому, що в ній працюють такі професіонали ,як менеджер Наталія. Завжди все на вищому рівні. Завжди ставляться з розумінням до екстремальних ситуацій. І просто миттєво їх вирішують. Товар завжди відмінної якості. Щиро дякую за Вашу роботу! Я тепер Ваш постійний клієнт, чому дуже рада. З наступаючими святами! Бажаю всій команді міцного здоров'я і процвітання. Ви найкращі в своїй справі!

  • Ольга Божко

    17.12.2021

    Отличный сайт!!! Отличный ассортимент!!! Быстрое и качественное обслуживание. Отдельное спасибо менеджеру Наталье за профессионализм!!!

  • Ольга

    17.12.2021

    Очень благодарна за помощь менеджеру Наталье! Квалифицированно все объясняет, всегда помогает в правильном выборе. Я могу уточнить любые детали и мне всегда ответять. Всегда входит в положение и помогает решить мои вопросы. Очень позитивное отношение ко мне как к клиенту. Благодарю за Ваше обслуживание и прекрасных сотрудников. Ваш клиент давно и надолго!)) Я с Вами больше 8 лет.

  • Алена

    17.12.2021

    Я просто в захваті від обслуговування ! Зв’язались швидко . Мені треба був срочно товар! Через кілька годин відправили Товар відповідає опису ! Те що треба, тепер я ваш клієнт навіки ;)))) Бажаю процвітання вашому бізнесу !!! І багато гарних вам клієнтів )

  • Владислав

    16.12.2021

    Спасибо за вашу работу

  • Анна

    11.12.2021

    Дякую, все супер

  • Олександра Захаренко

    10.12.2021

    Працювала вперше із Вашою компанією. Залишилась мега задоволеною ціною, якість та оперативність ваших менеджерів. Усе було просто на висоті) Це гарний початок нашої майбутньої співпраці)

  • Елена

    06.12.2021

    Хочу поблагодарить компанию, а в частности менеджера Наталью за оперативность!! Выручили нас в трудную минуту)!! Товар качественный и по приемлемой цене!! Рекомендую!! Компании желаю активных продаж и вежливых клиентов!!!

  • Світлана

    06.12.2021

    все чудово!

  • Нина

    04.12.2021

    Добрый день. Хочу поблагодарить весь коллектив, а особенно Наталью за отношение к работе, отношение к клиентам. Внимательность, отзывчивость- это про нее. А ещё , что немаловажно, скорость. Отправили заказ сразу после оплаты, на след.день уже получила. Всем рекомендую.

  • Лариса

    02.12.2021

    Обожнюю співпрацю з командою La Prida!!! Це завжди свято !!! Справжня команда ! Ми разом практично з перших днів існування компанії ! Хочу сказати : ВИ НАЙКРАЩІ !!! Дякую нашому новому менеджеру Наталлі за увагу та професіоналізм !!! Успіхів та натхнення !

  • Евдокия

    30.11.2021

    Я предельно благодарна вашей компании за чудесных девочек, которые работают у вас в штате. Только благодаря им я остаюсь с вами надолго. Именно они дали мне чудесные характеристики нужным для меня коробочкам, у них всегда хватает времени выслушать меня, дать советы, помогают собрать заказ оперативно при необходимости. Особое спасибо Наталье! Ваши упаковочные коробочки живут в разных точках земного шара и абсолютно всем нравятся.Процветания вам, дорогие мои!

Всі поля є обов'язковими для заповнення

Надіслати
Читайте також
Всі статті
Viber