з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
0
  0,00  грн.
Закрити

+380 (97) 688 66 31


Працюємо пн.-сб. 9:00 - 17:00

Товары для брендирования оптом: эффективный инструмент для бизнеса

15.09.2021

2168

Товари для брендування оптом: ефективний інструмент для бізнесу

Виготовлення продукції з логотипом - один з ключових маркетингових інструментів розвитку власного бренду. Замовлення продукції та сувенірів з логотипом здійснюється для різних цілей:

  • для фірмової упаковки товару (пакети, коробки, пакувальний папір і дрібні деталі аля стрічок і наклейок)
  • як роздатковий матеріал під час проведень акцій, рекламних кампаній
  • в якості бонусу клієнтам (які зробили покупку вперше, на певну суму або постійним)
  • як корпоративний подарунок співробітникам, партнерам, постачальникам 

Сувенірна продукція та упаковка - ефективний спосіб:

  • підвищити впізнаваність вашої компанії (особливо, якщо подарунок реально корисний і часто використовується цільовою аудиторією в повсякденному житті)
  • заробити лояльність нових і підвищити лояльність постійних клієнтів, а також партнерів і постачальників;
  • яскраво заявити про себе і виділиться на тлі конкурентів

Найчастіше логотипи компанії наносять на упаковку і корисні в побуті речі: ручки, блокноти, календарики, флешки, посуд, в залежності від інтересів і потреб цільової аудиторії бізнесу.

Пакети для брендування: ефективний іміджевий та рекламний інструмент 

Брендовані пакети - ефективний рекламоносій і один із способів презентації та просування продукту, торгової марки, самої компанії. Паперові або крафтові пакети з логотипом бренду можуть виконувати важливі маркетингові та іміджеві функції:

  • реклама. Стильна грамотна подача інформації про компанію, нанесена на пакет, являє собою досить зручний і ефективний рекламний хід. Наприклад, якщо у Вас мережа магазинів, то ви можете вказати адреси інших точок, що допоможе привести нових клієнтів і на інші точки
  • запам'ятовуваність. Якісний пакет використовується покупцем кілька разів, а значить вашу реклами бачать протягом якогось часу. Так Ви отримуєте одне-два з семи торкань потенційного покупця до моменту здійснення ним покупки у ва
  • підвищення рівня довіри і лояльності до компанії. Покупець більше довіряє бренду, який має свою брендовану упаковку, адже її наявність передбачає певний статус

В La Prida ви можете замовити крафтового і паперові однотонні пакети, які ідеально підходять для брендування.

Паперові пакети представлені в широкій палітрі кольорів, що дозволяє закупити пакети оптом у фірмових кольорах компанії. Розміри пакетів варіюються від мініатюрних, які підходять для упаковки дрібних товарів (біжутерії, аксесуарів для волосся), до великих. Такі пакети відмінно підходять для друку логотипу, але і без цього виглядають досить привабливо і солідно.

Великою популярністю зараз користуються крафтові пакети. Основною перевагою крафт-паперу вважається його висока екологічність, так як виготовляється він з натуральної целюлози і зовсім не завдає будь-якої шкоди навколишньому середовищу. Також такий матеріал розрахований на більше навантаження, тому брендовані крафтові пакети затребувані у магазинів з продажу одягу, взуття, продуктів харчування.

Термостакани для брендування: корисний та ефективний рекламний сувенір

Любителям побалувати себе запашною кавою або чаєм далеко від дому на допомогу прийдуть термоси і термостакани. З огляду на це, деякі компанії замовляють брендовані термостакани в якості сувеніра для своїх клієнтів, співробітників і партнерів. Такий корисний подарунок стане в нагоді як під час роботи, так і відпочинку, він завжди на виду, а значить, пасивна реклама вашої компанії буде працювати 24/7.

Закупка термостаканів для брендування – універсальне рішення для будь-якого бізнесу, який хоче підвищити свою впізнаваність та лояльність клієнтів. Особливо актуальним буде виготовлення такої сувенірної продукції для наступних напрямків бизнесу:

  • Для кофеєн та кафе
  • Для компаній, що продають різноманітні сорти чаю або кави оптом и в роздріб
  • Для магазинів з кофемашинами, кофемолками в якості приємного бонусу до покупки техніки 

В La Prida ви можете придбати оптом якісні стильні однотонні термостакани, які ідеально підходять для нанесення логотипу вашого бізнесу і точно стануть приємним подарунком для ваших клієнтів.

Закупівля товарів для брендування оптом в La Prida - це відмінне рішення для бізнесу, який хоче поліпшити свій імідж і впізнаваність серед клієнтів, виділитися серед конкурентів і підняти свій сервіс на новий рівень!

Читайте также
Все статьи
Viber