з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
0
  0,00  грн.
Закрити

+380 (97) 688 66 31


Працюємо пн.-сб. 9:00 - 17:00

Сухоцветы: почему стоит купить, виды и особенности. Использование сухоцветов для флористики

21.02.2019

36619

Сухоцвіти: чому варто купити, види і особливості. Використання сухоцвітів для флористики
Сухоцвіти (дослівно - «сухий квітка») зараз переживають другу хвилю популярності, хоча відомі здавна. Це рослини, висушені з особливих технологій, завдяки чому здатні на довгі роки зберігати свій природний вигляд, колір, а іноді і аромат. Природно, за рахунок таких прекрасних функціональних і естетичних характеристик сухоцвіти купити є багато бажаючих. У деяких сферах він користується особливо великим попитом.
Отже, для кого ж найбільш актуальні сухоцвіти оптом?

флористи. За рахунок стрімкого розвитку сфери флористики, появи нових стилів і напрямків сухоцвіти все частіше прикрашають квіткові композиції, привносячи в них свій особливий шарм. Найбільш популярними є лагурус (або заячі хвостики), статиця, бавовна, лаванда.
декоратори. Для них сухоцвіти оптом - це прекрасний матеріал для оформлення заходів. Особливо часто їх використовують для декору весіль - шикарний естетичний ефект забезпечений.
хенмейд-майстра. Сухоцвіти відмінно прикрасять різноманітні панно, колажі та інші інтер'єрні речі. Крім того, їх часто використовують в миловарінні: вони не тільки є незамінним компонентом при виготовленні мила за рахунок свого аромату, але і вигідно підкреслюють красу і ексклюзивність мила ручної роботи.
• власне, продавці сухоцвітів в роздріб. У них також все буде в порядку з клієнтами: сухоцвітом часто прикрашають житлові приміщення, Рецепшен, кабінети в офісах, номери в готелях, ресторани і т. Д.



І все ж, частіше за все нашими оптовими клієнтами є саме флористи, тому в наступному підрозділі йтиметься про особливості використання сухоцвітів у флористиці.

Сухоцвіти оптом для флористики: переваги та особливості

У чомусь робота з ними простіше живих квітів, в чомусь складніше. Головне - відчувати естетику сухоцвітів, любити те, що створюєш і творити, досягаючи мети, заради якої створюється композиція або букет. Якщо ви запитаєте будь-якого флориста про те, чим же хороша робота з сухоцвітом, швидше за все він назве такі три пункти:

• невибагливість у догляді і довговічність. Не вимагають води, не бояться ні спеки, ні холоду, ні довгої транспортування. Купуючи сухоцвіти оптом, можна бути впевненим, що протягом часу експозиції не стають джерелом неприємних запахів і вогнищем загнивання, навіть якщо забути про них
• безпечні для людини і тварин - створені з натуральних кольорів без хімічної обробки і стабілізації
• виглядають дуже естетично і привабливо, роблять будь-яку квіткову композицію унікальною і ексклюзивної, привносячи в них свій особливий шарм.
Ну і ще одна незамінна причина для того, щоб сухоцвіти купити оптом: букети з них доречно дарувати з будь-якого приводу, будь-то весільний букет, букет на день народження, квіти вчителю чи мамі. Головне, щоб ви щиро хотіли зробити незвичайний, не схожий на традиційні букети з живих квітів подарунок - букет із сухоцвітів, який виділить вас і збереже пам'ять на довгі роки.


Сухоцвіти оптом: популярні види з фото

Всі сухоцвіти, безперечно, прекрасні і кожен з них унікальний по-своєму, але деякі з них все ж користуються більшою популярністю серед флористів завдяки функціональних характеристик або модою на букети певного стилю. Розглянемо кілька популярних сухоцвітів, які ви можете також придбати оптом на нашому сайті.

Лагурус (або зайцехвост) - елегантне злакова рослина з колосками, дійсно нагадують хвостики зайців. Сухоцвіти мають ніжний кремовий відтінок, але добре піддаються фарбуванню. Для цього можна використовувати спеціальні аерозольні барвники або звичайні водорозчинні фарби і пульверизатор. Після тонування колоски просушують 1-2 дня і використовують в композиціях. Лагурус купують оптом, так як він не тільки добре поєднується з будь-якими яскравими квітами, а й прекрасно підходить для самостійних букетів.


Статиця . Це екзотична рослина славиться широкою гамою кольорів витончених суцвіть і тим, що флористи можуть використовувати його в своїй роботі цілий рік. Настільки барвисте і вишукане рослина має у флористиці досить широке застосування: його використовують в якості ефектного доповнення до інших кольорів як в живих букетах, так і в сухоцвітів. Яскраві відтінки статіце шикарно виглядають в композиціях світлих і ніжних тонів, наповнюючи їх ефектним контрастом і колоритом. Білі ж квіти цієї рослини, навпаки, підкреслюють яскравість інших компонентів букета, наповнюючи квітковий ансамбль елегантністю і особливою чарівністю.


Стабілізована гортензія . Це розкішне вологолюбна рослина прийшло до нас з Японії менше ста років тому і відразу ж завоювало величезну кількість шанувальників не тільки серед флористів. Пишні суцвіття білого, рожевого, блакитного, зеленого відтінків збираються в виняткові за своєю красою і ніжності композиції і часто не вимагають ніяких додаткових елементів.

 

Лаванда. Цей сухоцвіт, швидше за все, найбільш знаком людям в побуті. Крихітні квіти лаванди зібрані в колосовидні суцвіття, мають дивовижний колір, що варіюється від світло-блакитного до темно-фіолетового. Всім відомий сильний і стійкий аромат лаванди, що володіє безліччю корисних властивостей, наприклад, допомагає зняти відчуття напруги і позбутися від хвилювання. У флористиці лаванда використовується в якості незвичайного додатковий елемент, що додає букету вишуканість і шарм. Наприклад, кілька бузкових «колосків» лаванди, доданих до великих квітам в букеті нареченої, наповнюють весільний аксесуар вишуканої романтикою.


Бавовна. Повітряні, що летять, невагомі ... Квіти бавовни асоціюються з чимось легким, натуральним, приємним і допомагають зануритися в атмосферу ніжності і затишку. Флористи помітили, що бавовна виглядає в букетах надзвичайно ніжно і витончено. Перевага цього сухоцвіту в тому, що він витримує перепади температур і довгий час зберігає привабливий зовнішній вигляд. Бавовна часто використовують при складанні букетів нареченої. Також, він особливо підходить для зимових букетів і новорічних композицій.


Якщо вам потрібні сухоцвіти оптом, перегляньте наш каталог - там ви знайдете багато цікавого. Крім сухоцвітів, ми можемо запропонувати безліч інших товарів для флористів: Коробочки під квіти , флористичну папір і кальку , стрічки і Топпери для оформлення букетів.

Сподіваємося, наша стаття була корисна для вас!
Читайте также
Все статьи
Viber