з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
0
  0,00  грн.
Закрити

+380 (97) 688 66 31


Працюємо пн.-сб. 9:00 - 17:00

Посуда с двойным дном оптом: преимущества и особенности

03.09.2021

3860

Посуд з подвійним дном: переваги та особливості

Багато хто любить починати день з чашечки ароматної кави або чаю. Безсумнівно, важливу роль в цьому «ритуалі» грає посуд, його зовнішній вигляд і зручність. Так як чай і каву переважно п'ють гарячими, чашкою зі звичайного скла або кераміки можна легко обпекти руки. Для вирішення даної проблеми існує посуд з подвійним дном або подвійними стінками, який не тільки набагато зручніший в повсякденному використанні, а й має незвичайний зовнішній вигляд.

Завдяки своїм унікальним властивостям такий посуд користується відмінним попитом серед покупців, а відповідно і серед оптовиків. Оптова закупівля буде найбільш актуальна великим мережам і магазинам з посудом, товарами для дому та побуту.

Посуд з подвійним дном може бути використаний для подачі будь-якого напою. Наприклад, для еспресо підійде ємність невеликого розміру, для латте довга висока склянка, а для чаю передбачені красиві чашки і піали. Подвійні склянки прекрасно підходять для прохолодних напоїв: лимонаду, соку, коктейлю, а також для пива, вина та іншого алкоголю.

 

Посуд з подвійним дном: у чому суть технології

Такий посуд виготовляють зі спеціального боросилікатного скла. Воно відрізняється стійкістю до різких перепадів температури, може витримувати температури від 20 градусів морозу і до 150 градусів тепла і володіє невисоким коефіцієнтом температурного розширення. Такі склянки можна розігрівати в мікрохвильовці, поміщати в холодильник або морозильну камеру.

Зовні посуд з подвійним дном відрізняється наявністю вільного простору всередині стінок. Конструкційно це виглядає як стакан в стакані, що не контактують збоку і знизу, але запаяні вздовж верхнього контуру.

Які переваги має посуд з подвійним дном?

Завдяки властивостям боросилікатного скла і зовнішній конструкції, посуд з подвійним дном має наступні переваги:

  • Зручність використання. Ви не можете обпектися, навіть взявши в руки чашку з щойно налитим в неї окропом, адже зовнішні стінки такого посуду нагріваються мінімально за рахунок вільного простору між ємностями.
  • Терморегуляціонная функція. Напої в посуді з подвійним дном довше зберігають свою температуру, це стосується не тільки гарячого чаю або кави, а й прохолодного лимонаду або коктейлю.
  • 100% безпечний матеріал. Скло не вбирає сторонні запахи, а також не впливає на смак напою.
  • Оригінальний зовнішній вигляд, завдяки якому посуд впишеться в будь-який інтер'єр, приверне увагу покупців і прикрасить ваш асортимент.
  • Простий догляд. Чашки та склянки з подвійним дном можна мити вручну, а також використовувати для очищення посудомийну машину.

В La Prida ви можете придбати чашки та стакані з подвійним дном оптом для торгівлі в осінній сезон. Після оплати замовлення ви зможете скачати готові фото товарів без логотипу для продажів. Продавайте і заробляйте на актуальному товарі!

Читайте также
Все статьи
Viber