з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
0
  0,00  грн.
Закрити

+380 (97) 688 66 31


Працюємо пн.-сб. 9:00 - 17:00

Детские игрушки оптом: чем торговать перед новогодними праздниками

14.12.2018

5036

Дитячі іграшки оптом: чим торгувати перед новорічними святами
Настала зима, а це значить, що батьки вже починають ламати голову над тим, що подарувати дитині на Новий рік, адже для дітей очікування цього свята пов'язане перш за все з подарунками. Віра в диво таке швидкоплинне: вже в садку або в школі малюки дізнаються, що яскраві нарядні коробки під ялинкою - справа рук батьків. Тому так важливо зробити так, щоб новорічна казка залишилася в пам'яті повної радості і позитивних емоцій від подарунків і всього дійства в цілому.

Інтернет-магазин La Prida підготував для підприємців (і для батьків) список популярних дитячих іграшок, які принесуть прибуток і порадують малюків.

1. Монстр трак Trix Trux

Сучасні діти вже давно пересичені тим, що зазвичай пропонує індустрія дитячих товарів. Але ні-ні, та й з'являється нова трендова іграшка, яка захоплює навіть найзатятіших непосид і стає для них бажаним подарунком. Цього року діти щосили просять у Діда Мороза Trix Trux або машинку монстр трак. На відміну від звичайних іграшкових автомобілів, Trix Trux едeт по заздалегідь змодельованої траєкторії, долаючи бар'єри. Напередодні новорічних свят, коли батьки шукають подарунки коханим дітям, монстр трак купити оптом буде відмінним вкладенням, яке неодмінно принесе прибуток!


2. Скарбнички-свинки

Напевно, у кожного з нас в дитинстві була скарбничка, куди ми дбайливо складали власні заощадження. Іноді «особистий сейф» майструвався своїми руками зі звичайної банки або пляшки. На щастя, в наш час скарбничка - річ, доступна кожному, а їх різноманітність вражає уяву. Так як прийдешній рік - рік Свині, найбільш актуальним подарунком буде сувенір у вигляді цієї тварини. Скарбничку можна подарувати дитині або підлітку для зберігання заощаджень. Нехай він сам вибере мета, для якої збирає гроші. На прикладі скарбнички можна пояснювати, як будувати сімейний бюджет і планувати витрати, як розраховувати доходи і стежити за власним фінансовим рівнем - вийде дуже наочно. В результаті монетка за монеткою ваша дитина може накопичити на бажаний предмет мрії.

3. Battle Gyro Car

Ще одна гучна новинка минає. Машинка Battle Gyro Car виглядає як забавне комаха з великими очима, що має яскраво пофарбований панцир. Щоб привести її в дію, не потрібно ніяких зусиль і особливих механізмів. Battle Gyro Car оснащена гіроскопом і має цілих 9 режимів використання: машинки не тільки їздять, а й крутяться один на одному, на даху, на боці і навіть на пальці. На самій арені жуки зустрічаються один з одним і, обертаючись, намагаються вибити противника за межі арени. Чия машинка залишається активною на арені, той і перемагає.

4. Фігурки Pop Heroes

Вони є якісними копіями мегапопулярних Funko Pop Heroes - вінілових фігурок героїв популярних фільмів, серіалів, коміксів, мультиків, аніме. Найпопулярнішими фігурками POP Heroes є персонажі Marvel, DC, Зоряних воєн, Ігор престолів, World of Warcraft. Також не відстають персонажі минулого покоління з найзнаменитіших шедеврів кіноматографа: Жінка - кішка, Бетмен, Людина-Павук, Супермен. Купити дитячі іграшки оптом можна на нашому сайті: в наявності 17 забавних супергероїв, яких вже чекають Ваші потенційні клієнти!

5. Хутряні навушники і шарфики

Цей стильний аксесуар дуже популярний не тільки серед маленьких модниць, як прийнято вважати, а й серед молодих дівчат. Їх затребуваність легко пояснити: хутряні навушники не тільки захищають вуха від холоду, але і надають образу милої безпосередності, пустощів і кокетства. Продумуючи асортимент головних уборів для торгівлі, не забудьте оптом купити хутряні навушники - інакше можете втратити безліч клієнтів. Також зверніть увагу на м'які теплі шарфики зі штучного хутра - адже в них теж неможливо не закохатися!

6. Блокноти

Яскравий блокнотик - чудовий подарунок для дітей молодшого шкільного віку і старше. Кожен придумає йому своє призначення, в залежності від талантів і схильностей: хтось буде малювати, хтось писати вірші і т.д. В La Prida можна підібрати блокнот із зображенням улюблених кіно- або мультперсонажей, цікавими принтами і візерунками.

7. Ланчбокс і термоси

Багато батьків будуть раді придбати для дітей ланчбокси з підігрівом, щоб чадо підкріпилося під час навчального дня. Це прекрасний варіант не тільки забезпечити дитину смачною домашньою їжею, а й заощадити кошти (харчування в шкільній їдальні може влітати в копієчку). Ланчбокс з підігрівом оптом надовго збереже тепло маминих їжі і її смакові якості. Ще один не менш актуальне товар в холодну пору року - термоси, адже що може бути краще теплого чаю або кави в холодну погоду! В La Prida ви знайдете яскраві термоси і ланчбокси з подогеровом з одним або декількома відділеннями, які безсумнівно звернуть на себе увагу потенційних клієнтів.

Як бачите, варіантів ніж торгувати на новий рік безліч. Важливо лише враховувати актуальні тренди в сфері дитячих іграшок і завжди тримати руку на пульсі!
Читайте также
Все статьи
Viber