з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
0
  0,00  грн.
Закрити

+380 (97) 688 66 31


Працюємо пн.-сб. 9:00 - 17:00

Актуальные товары для осенней торговли от La Prida

25.08.2021

1885

Актуальні товари для осінньої торгівлі від La Prida

 

Восени купівельна активність починає відновлюватися після літнього затишшя. Але, щоб залучити покупців, які все ще неохоче розлучаються з грошима після сезону відпусток і витрат перед школою, потрібно запропонувати актуальний товар, який точно знайде свого клієнта.

La Prida підготувала для вас статтю про актуальні товари для торгівлі в осінній сезон, які можна закупити оптом на нашому сайті.

Осінній міні-декор

Для творчих людей осінь часто є періодом особливого натхнення. Вони починають з ще більшим завзяттям творити красиві речі: різноманітні вироби, прикраси, аксесуари, елементи декору. Безсумнівно, «осіння» фурнітура здатна привнести в вироби ручної роботи ще більше шарму та індивідуальності, а тому користується великим попитом серед любителів скоротати холодний вечір за заняттям хендмейдом. Жовті, помаранчеві, червоні декоративні листочки, ягоди, овочі обов'язково повинні бути в асортименті магазинчика фурнітури для рукоділля. Крім цього, в цей час в садках і школах часто проводяться тематичні свята, а дітки часто майструють вироби на осінню тематику. Осінній декор на нашому сайті порадує своєю різноманітністю і оптовими цінами. Переконайтеся самі!

Ланч-бокси, термоси і термостакани

У холодні пори року підвищується попит на термоси і ланч-бокси з підігрівом. У сентярбя починається новий навчальний рік, і багато батьків будуть раді придбати для дітей ланчбокси з підігрівом, щоб дитина підкріпилась під час навчального дня. Це прекрасний варіант не тільки забезпечити дитину смачною домашньою їжею, а й заощадити кошти (харчування в шкільній їдальні може влітати в копієчку). Ланчбокс з підігрівом оптом надовго збереже тепло маминої їжі і її смакові якості. Ще один не менш актуальний товар на осінній сезон - термоси, адже що може бути краще теплого чаю або кави в холодну погоду!

 В La Prida ви знайдете яскраві термоси і ланчбокси оптом на будь-який смак, які безсумнівно звернуть на себе увагу потенційних клієнтів. В наявності моделі з різним дизайном, обсягом, кількістю відділень і т.д.

Термосумки

Зберігати тепло їжі в холодний період допомагають термосумки, які також відмінно продаються в сезон осінь-зима. Перерахуємо варіанти використання щодо продуктів:

  • Як транспортувального контейнера обідів під час роботи / навчання
  • в тривалих поїздках, подорожах, відрядженнях
  • на пікніках, риболовлі, прогулянці, пляжі
  • в періоди тимчасової відсутності електроенергії, в якості резервної камери для зберігання продуктів.

Пов'язки на голову

Для тих, хто хоче захистити вуха від прохолодного вітру і заодно зберегти зачіску, існує відмінна альтернатива - теплі пов'язки на голову. Вони також допомагають зберегти акуратну укладку  і виглядають дуже стильно і модно. Звичайно, в осінню пору більш актуальні щільні теплі матеріали, які захистять голову від вітру і холоду. У нашому асортименті представлений великий асортимент вовняних пов'язок у вигляді чалми в найкрасивіших відтінках. Оптова закупівля буде актуальна для тих, хто продає жіночі аксесуари для волосся, шапки та інший сезонний одяг.

Сподіваємося, що стаття була корисна для вас!

Читайте также
Все статьи
Viber